Bude mať hviezdnu kmotru. Jaime King vybrala pre dieťa Taylor Swift

Krstnou mamou druhého dieťaťa americkej herečky Jaime King a jej manžela, režiséra Kylea Newmana bude speváčka Taylor Swift.

04.03.2015 12:15
Taylor Swift Foto: ,
Americká speváčka Taylor Swift.
debata

Dvadsaťpäťročná interpretka to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej kľačí pred kamarátkou a hladká jej rastúce bruško.

„Hádajte komu práve oznámili, že bude krstnou mamou tohto maličkého…“ napísala k záberu rodáčka z Readingu v Pensylvánii. Podobným obrázkom sa na Instagrame pochválila aj 35-ročná King. „Taylor Swift bude už navždy dávať pozor na naše bábätko. Milujeme ťa!!!!“ uviedla.

And @taylorswift will forever be looking over our new baby @kyle_newman -we all love you!!!! Xx

Fotka zveejnn uivatelem Jaime King (@jaime_king),

King a Newman sa zoznámili v januári 2005, keď spolu pracovali na snímke Fanboys (2009). Po troch mesiacoch chodenia začali spolu bývať a filmár herečku na jar 2007 požiadal o ruku. Vzali sa v novembri 2007 v areáli losangeleského Greystonského par­ku.

King v minulosti vyhlásila, že chce mať s manželom minimálne tri deti. Ich prvý syn James Knight Newman prišiel na svet 6. októbra 2013, pričom za krstných rodičov mu vybrali Jessicu Albu a Tophera Gracea. To, že James bude mať súrodenca, prezradila King minulý mesiac.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Taylor Swift #krstná mama #Jaime King

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...