Carrie Underwood a Mike Fisher sa stali rodičmi, majú syna

Americká country speváčka Carrie Underwood a jej manžel, kanadský hokejista Mike Fisher, sa stali rodičmi.

04.03.2015 06:42
Carrie Underwood Foto: ,
Speváčka Carrie Underwood.
debata

Tridsaťjedenročná rodáčka z mesta Muskogee v Oklahome to oznámila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu novorodencovej ruky. “Drobné rúčky a maličké nôžky… Boh nás požehnal úžasným darom! Isaiah Michael Fisher prišiel na svet 27. februára. Vitaj na svete, náš sladký anjelik,“ pripísala šťastná mamička k záberu.

Underwood a 34-ročný Fisher spolu začali chodiť koncom roka 2008, v decembri 2009 sa zasnúbili a v júli nasledujúceho roka sa zosobášili. To, že sa ich rodina rozrastie o ďalšieho člena, oznámili vlani v septembri.

Pohlavie bábätka prezradil v novembri počas odovzdávania Country Music Awards interpretkin kolega a spolumoderátor večera Brad Paisley. Ten publiku najprv pripomenul, že speváčka je tehotná a následne sa spýtal na pohlavie jej prvého dieťaťa. Underwood mu odpoveď pošepkala do ucha, na čo hudobník zareagoval radostným výkrikom.

„Som taký šťastný! Viem niečo, čo vy nie. Mohol by sa volať Garth,“ pokračoval ďalej Paisley, čím si chcel uctiť prítomného muzikanta Gartha Brooksa. "Čo robíš? Čo je s tebou? To tajomstvo si dokázal udržať iba dve minúty,“ povedala so smiechom Underwood.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Carrie Underwood #Mike Fisher

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...