Madonna si za pád môže sama, nie môj plášť, soptí Giorgio Armani

Pád speváčky Madonny na Brit Awards minulý týždeň v stredu doslova zvalcoval internet. A tiež jej vyjadrenia, že sa jej zamotal plášť od Giorgia Armaniho.

04.03.2015 15:10
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna počas pádu na pódiu pri svojom vystúpení so skladbou Living for love.
debata

„Všetci mali strach, že mi ten plášť skĺzne z pliec, lebo je dosť ťažký. Takže mi ho dosť natesno uviazali okolo krku,“ uviedla 56-ročná diva po londýnskom vystúpení.

Nevedno, či tieto slová považoval slávny taliansky dizajnér za zlú reklamu, ale keď dostal možnosť, nenechal si ujsť príležitosť vyjadriť sa k pódiovému faux pas sám. „Madonna, ako všetci vieme, je veľmi náročná,“ komentoval. „Plášť mal kapucňu a ona si zažiadala aj šnúru na uviazanie. Ale nebola schopná rozviazať ju. Tak sa veci majú,“ citovala bielovlasého dizajnéra agentúra AP.

Plášť od dizajnéra Giorgia Armaniho mala...
Pád speváčky Madonny počas vystúpenia na Brit...
+7Speváčke Madonne sa zachytil plášť a tanečník...

Madonna po stredajšej šou neprestala s vystúpeniami, ktoré predchádzajú vydaniu jej nového albumu Rebel Heart. V pondelok tiež ohlásila, že koncom augusta odštartuje ďalšie svetové turné. Zastávku v rámci veľkolepej šnúry bude mať opäť aj v Prahe (konkrétne 7. novembra 2015), kde už účinkovala s programom Confessions Tour či Sticky & Sweet Tour.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Madonna #Brit Awards #pád #Giorgio Armani #vyjadrenie

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...