Ponuka, ktorá sa neodmieta! Dornan bude zase Grey, za 12 miliónov!

Chcel odísť, ale dostal ponuku, ktorá sa odmieta len ťažko. Herca Jamieho Dornana upísali na ďalšie diely erotickej ságy.

07.03.2015 00:00
Jamie Dornan a Dakota Johnson Foto: ,
Herecký pár Jamie Dornan a Dakota Johnson pózujú spoločne fotografom v Londýne.
debata

Tvrdí to aspoň denník Daily Star, podľa ktorého sa britský herec a hlavný mužský hrdina filmovej adaptácie erotického bestselleru Päťdesiat odtieňov sivej, sa pôvodne chcel po prvom diele príbehu s projektom rozlúčiť. Dôvodom mali byť jeho obavy, že zostane zaškatuľkovaný v úlohe Christiana Greya a tejto nálepky sa nikdy nedokáže zbaviť.

Zdroj, ktorý cituje Daily Star, však tvrdí, že namiesto Dornanovej hrdosti prehovorili peniaze. Honorár za účinkovanie v ďalšom filmovom príbehu z celkom trojdielnej erotickej ságy by mal dosiahnuť sumu 12 miliónov dolárov.

„Jamie mal skutočné obavy, že rola Christiana Greya môže z dlhodobého hľadiska uškodiť jeho filmovej kariére a zvažoval, že odíde. Ale potom prišli bossovia z filmového štúdia s ponukou, z ktorej mu padla sánka,“ cituje bulvárny plátok nemenovaný zdroj.

Film Päťdesiat odtieňov sivej podľa očakávaní zabodoval u divákov, a najmä diváčok na celom svete. Aj na Slovensku ho videli od štartu premietania viac ako 200-tisíc ľudí.

debata chyba
Viac na túto tému: #milióny #Päťdesiat odtieňov sivej #honorár #Jamie Dornan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...