Susan Sarandon dala kopačky o 31 rokov mladšiemu milencovi!

Herečka Susan Sarandon sa rozišla so svojím mladým priateľom. Dôvodom údajne bolo, že chcel, aby účinkovala v reality-šou.

06.03.2015 12:00
Germany Golden Camera Award Foto: ,
Herečka Susan Sarandon prichádza na odovzdávanie Zlatých kamier 2015.
debata

Šesťdesiatosemročná herečka a o tridsaťjeden rokov mladší Jonathan Bricklin tvorili pár bezmála päť rokov. Posledný projekt, ktorému sa upísal mladý podnikateľ, však spečatil koniec vzťahu. Podľa stránky Page Six bola dôvodom reality-šou Connected, v ktorej mala s ním účinkovať aj Susan Sarandon. „Vyvolalo to medzi nimi veľa rozbrojov. V samotnej šou je zdokumentované, že Susan sa s ním rozišla preto, lebo už nechcela byť jej súčasťou,“ citoval zdroj z nakrúcania webový portál.

Samotný Bricklin však popiera, že by dôvodom rozchodu bola šou, v rámci ktorej sa malo šesť rozličných párov nakrúcať na príručnú kameru zhruba polroka. Herečka a držiteľka Oscara najprv súhlasila, ale údajne jej rýchlo došlo, že podobný projekt je pod jej úroveň. Bricklin však pre magazín People trvá na svojom. „Nebola to reality-šou, kvôli ktorej sme sa rozišli,“ komentoval. Dôvody však nešpecifikoval.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #reality-šou #Susan Sarandon #Jonathan Bricklin

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...