Alec Baldwin bude starosta New Yorku. Aspoň v novinke z dielne HBO

Americký herec, producent a komik Alec Baldwin si v pripravovanom projekte televízie HBO a spoločnosti Universal Television zahrá podnikateľa a filantropa menom Joe Byrne, ktorý neočakávane zasadne na stoličku newyorského starostu. Informoval o tom portál Deadline.

07.03.2015 17:27
Hilaria Baldwin a Alec Baldwin. Foto: ,
Herec Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria.
debata

Názov seriálu jeho tvorcovia zatiaľ neprezradili, už teraz je však známe, že 56-ročný umelec sa na ňom bude podieľať aj ako producent. Ďalším výkonným producentom bude Cary Brokaw. Scenár píše Wells Tower. Nakrúcať chcú v New Yorku, pričom začať plánujú v septembri tohto roka. O projekt prejavilo záujem viacero spoločností.

Tvorcovia diela napokon uzavreli zmluvu na pilotný diel, na ktorý by mali nadviazať ďalšie časti. V prípade, ak by sa televízia rozhodla, že ďalšie epizódy nechce, hrozia jej sankcie. Zatiaľ nie je známe, kto bude pilot režírovať.

„Cary a ja sme sa do toho chceli pustiť už pred deviatimi rokmi, no vtedy som s Lorneom Michaelsom a Tinou Fey pracoval na seriáli Štúdio 30 Rock,“ vyjadril sa Baldwin. „Ten chlapík je filantrop, veľkopodnikateľ a bulváru dobre známy obyvateľ New Yorku,“ doplnil herec, podľa ktorého je Joe Byrne v istých veciach podobný Donaldovi Trumpovi, Michaelovi Bloombergovi či Georgeovi Sorosovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alec Baldwin #New York #seriál #starosta

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...