Demi Lovato sa chce hudobne nájsť. Pomôže jej nebodaj Eminem?

Americká herečka a speváčka Demi Lovato by bola rada, ak by na pripravovanom piatom albume mohla spolupracovať s rapperom Eminemom a speváčkou Kelly Clarksonovou.

08.03.2015 11:33
Demi Lovato Foto: ,
Speváčka Demi Lovato.
debata (1)

Dvadsaťdvaročná rodáčka z Albuquerque v Novom Mexiku to uviedla v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight, pričom prezradila aj to, na čom jej v súčasnosti najviac záleží.

„Tento rok je pre mňa naozaj dôležité zistiť, kto som ako umelkyňa, pretože chcem byť autentickejšia. Chcem tvoriť hudbu, ktorá bude iná, skúsiť niečo, čo som ešte nikdy nerobila… niečo, čo by ukázalo, aká v skutočnosti som a čo všetko dokážem s hlasom. Práve teraz v štúdiu s nadšením objavujem nové zvuky a teším sa, čo z toho vznikne,“ vyjadrila sa speváčka, ktorá plánuje na nový album zaradiť aj niekoľko balád.

Ako ďalej povedala, nebráni sa spolupráci s Nickom Jonasom ani Nicki Minaj, najradšej by si však zaspievala s Kelly Clarkson a Eminemom. "Chcela by som pracovať s Eminemom. Mám k nemu blízko práve preto, že aj on si prešiel liečeniami a podobnými záležitosťami. Myslím si, že by sme mohli spolu vytvoriť niečo úžasné,“ uzavrela Lovato.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kelly Clarkson #spolupráca #Demi Lovato #Eminem

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...