Michal David zase mieri na operačný stôl. Kilá pôjdu hore, prorokuje

Český hudobník Michal David podstúpi koncom marca ďalšiu operáciu členka, pri ktorej mu z nohy vyberú deväť skrutiek. Tie tam má od vlaňajšieho úrazu, keď po vystúpení z vrtuľníka zakopol na poli.

09.03.2015 08:00
ZAK Michal David Foto:
Spevák, producent a porotca Michal David.
debata

„Rád by som tvrdil, že sa mi to stalo, keď som skákal z vrtuľníka, ale tak to, bohužiaľ, nebolo. Spadol som na tom poli. Tentoraz sa však operácie nebojím. Už mi jednu skrutku vyťahovali, tak tých deväť snáď nebude žiaden problém. Našťastie má noha nebolí a v poslednom čase už celkom normálne fungujem,“ uviedol 54-ročný spevák, ktorý sa hneď po prepustení z nemocnice chystá k moru.

„Pôjdem na týždennú rehabilitáciu na Tenerife a dúfam, že sa tam dám dohromady. V lete by som už chcel znova hrať tenis,“ vyhlásil hudobník, ktorému najviac prekáža, že pre zranenie bol takmer rok bez pohybu.

„Preto som pribral, ale ako som začal chodiť, hmotnosť sa mi postupne stabilizovala. Potreboval by som schudnúť ešte tak päť kíl. Bohužiaľ, je mi jasné, že po operácii opäť priberiem, pretože ma čaká mesačná rekonvalescencia,“ vysvetlil rodák z Prahy, ktorého počas liečby podporovala jeho manželka Marcela. „Veľmi mi pomáha, ale nemám rád, keď ma niekto stále obskakuje. Pripadám si potom ako nesvojprávny, tak sa radšej obslúžim sám,“ dodal David.

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #Michal David #členok #Tenerife

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...