Ondřej Brzobohatý mal autonehodu, musel zrušiť koncert

Český spevák Ondřej Brzobohatý mal autonehodu. Hudobník havaroval spolu s členmi kapely na diaľnici D1, keď išli na koncert do Nového Jičína.

10.03.2015 10:23
Ondřej Brzobohatý Foto:
Spevák a herec Ondřej Brzobohatý.
debata

Vystúpenie museli následne zrušiť. Podľa informácií českého denníka Blesk sa nikto vážne nezranil, bubeník však skončil s poraneným členkom v brnianskej nemocnici.

„Bola to sekunda, nákladné auto vošlo do ľavého pruhu a my sme doň vrazili. Potom nasledovali tri šialené rany, stočili sme to do poľa. Vďaka Bohu sme sa neprevrátili. Polícia tvrdí, že to nie je nikoho chyba, že sa vodičovi niečo pokazilo alebo zaseklo v aute, neviem presne. Úplne výnimočne sme išli len traja plus vodič. Druhá skupinka išla s gitaristom, ktorý sa potom nemal vrátiť do Prahy, ale pokračovať niekde na Morave. Keby sme boli v aute viacerí, určite by sme sa viac pootĺkali, takže to podľa mňa mohlo byť horšie,“ uviedol spevák.

Tridsaťdvaročný rodák z Prahy informoval o nehode aj o presunutí termínu koncertu na sociálnej sieti Facebook. „Sme na 205. km D1, mali sme nehodu, všetci sú okrem niekoľkých ľahších zranení v poriadku, auto je na odpis. Ospravedlňujeme sa, ale dnešný koncert v Novom Jičíne musíme presunúť na iný termín. Vraciame sa do Prahy,“ napísal v pondelok.

„Chcel by som sa osobne poďakovať nášmu šoférovi Martinovi a tiež Bohu, že sme z toho vyviazli relatívne zdraví,“ dodal neskôr na Facebooku, kde tiež zverejnil fotografiu havarovaného auta. Spevák je v súčasnosti na Identity tour 2015, v rámci ktorého sa už ukázal aj na Slovensku, a to v Novom Meste nad Váhom a Bratislave.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #autonehoda #Ondřej Brzobohatý #zrušenie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...