To sa cení! Chris Evans ako Kapitán Amerika potešil deti v nemocnici

Americkí herci Chris Evans a Chris Pratt navštívili malých pacientov a pacientky detskej nemocnice v Seattli.

10.03.2015 14:09
Herec Chris Evans. Foto: ,
Herec Chris Evans na zábere z vyhlásenia 87. ročníka Oscarov.
debata

Návšteva vzišla zo stávky, ktorú dvojica uzavrela pred finále zámorskej ligy NFL v americkom futbale. V tom sa proti sebe postavili hráči New England Patriots a Seattle Seahawks, pričom herci sa dohodli, že ten z nich, ktorého obľúbený tím zápas prehrá, príde na charitatívne podujatie podľa výberu toho druhého oblečený v kostýme svojej postavy marvelovského superhrdinu.

Tridsaťtriročný Evans, ktorý stávku vyhral, keďže jeho New England Patriots získali Super Bowl, sa však napriek tomu na svoju nedeľnú návštevu Seattle Children's Hospital obliekol ako Captain America. Jeho 35-ročný herecký kolega pritom ako porazený svoju časť stávky naplnil už vo februári, keď do bostonského Christopher's Haven prišiel navštíviť detských pacientov a pacientky oblečený ako Star-Lord, ktorého stvárnil v komiksovke Strážcovia Galaxie (2014).

„ÚŽASNÝ deň v Seattle Children's Hospital s Chrisom Prattom. Stretol som zopár SKUTOČNÝCH superhrdinov! Cítim sa inšpirovaný, požehnaný a dojatý. Ďakujem vám z celého srdca,“ napísal Evans po návšteve na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Pratt na sociálnej sieti Facebook zverejnil niekoľko fotografií a napísal: „Včera som mal obrovskú radosť z toho, že som mohol byť so skutočným Captain Americom v Seattle Children's Hos­pital. Vďaka Chris.“

Podľa hovorkyne nemocnice si hviezdy želali, aby médiá o návšteve vopred neinformovali a pozornosť sa sústredila výhradne na deti, informoval na svojej webstránke magazín The Hollywood Reporter. „Stretnutie s Captain Americom a Star-Lordom si naši pacienti budú navždy pamätať,“ napísali zástupcovia zdravotníckeho zariadenia k fotografiám na Twitteri.

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #nemocnica #Chris Evans #Chris Pratt #Kapitán Amerika

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...