Minichová vymenila prácu za syna: Všetci si mysleli, že som karieristka

Slovenská herečka Milena Minichová sa od svojho takmer deväťmesačného syna Alexandra vzdiali len zriedkakedy.

13.03.2015 00:00
Milena Minichová Foto:
Herečka Milena Minichová na párty.
debata

„Keď je to práca na dve – tri hodinky a zatiaľ mi ho niekto pokočíkuje, tak áno, ale inak pracujem minimálne. Venujem sa naplno Alexovi,“ uviedla 33-ročná Košičanka. „Mám pocit, že moje okolie je veľmi prekvapené z toho, že to beriem tak zodpovedne a som maminkou na plný úväzok. Teraz zisťujem, že ma ľudia vnímali ako karieristku, čo je v podstate logické, pretože väčšinu času som pracovala. Teraz sa mi priorita úplne posunula k synčekovi, veľmi rada sa o neho starám a trávim s ním čas. Zároveň si uvedomujem, že ma potrebuje, takže je pre mňa prirodzené, že sa do práce až tak nehrniem,“ priznala. „Samozrejme, keď bude Alex samostatnejší a príde nejaká fajn ponuka, ktorá ma osloví a bude sa tá práca dať zladiť aj so synčekom, tak ju vezmem. Odkedy je tento malý človiečik na svete, uvažujem úplne inak,“ poznamenala sympatická blondínka.

Ako ďalej dodala, najradšej hrá sympatické a humorné charaktery. „Mám rada rôznorodé, zaujímavé charaktery, nie úplne záporné, ani rozprávkovo dobré… Nie je mi blízke jednostranné delenie, že tento je zlý a tento je dobrý. Mám rada, keď má postava šmrnc a hlavne dušu, keď je niečím zaujímavá, ma isté tajomstvo, aj sa s ňou trošku stotožňujem a zároveň mi dáva nejakú novú výzvu,“ podotkla.

„Mala som napríklad veľmi rada postavu Constance z Amadea Mozarta. Je to krásna postava plná rozporov. Milujúca žena, ktorá sa dokázala pre Amadea obetovať. Alebo aj Mimi z broadwayského muzikálu Rent. Mimi je tiež krásny charakter, nie prvoplánový, ale veľmi zaujímavý, s tajomstvom a zložitým myslením. Takáto postava sa veľmi dobre hrá,“ poznamenala Minichová.

„Ale napríklad Andreu v Druhom dychu som na začiatku brala ako obrovskú výzvu a po čase som sa k nej musela nútiť, pretože sa vlastne dialo stále to isté, tá postava sa nikam nevyvíjala, stále robila dookola to isté – len problémy,“ uzavrela herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #dieťa #syn #materstvo #Milena Minichová #postavy

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...