Majtánová je popri práci aj žena v domácnosti. Už nevládze ako kedysi

Moderátorka a Miss Slovensko 1993 Karin Majtánová funguje popri práci v televízii na plný úväzok tiež ako matka a žena v domácnosti.

13.03.2015 13:42
Karin Majtánová (vľavo) a Soňa Müllerová Foto:
Moderátorka Karin Majtánová (vľavo) s kolegyňou z Dámskeho klubu RTVS Soňou Müllerovou.
debata

„Mám dve decká, dve mačky, pračku, žehličku ako každá žena. Nákupy, desiatu, večeru, vysávač sem-tam a tak ďalej,“ vymenovala. „Je toho naozaj dosť, čas rýchlo letí a človek už nevládze ako kedysi,“ poznamenala.

To, ako život plynie, vidí podľa vlastných slov aj na svojich deťoch. „Koľkokrát sa zadívam na moju 19-ročnú dcéru a hovorím si ‚Pre boha živého, kedy mi takto vyrástla? Kedy?‘ Stále si ju pamätám ako malé dieťa, ktoré so mnou spávalo,“ podotkla 41-ročná rodáčka z Trenčína.

Napriek tomu, že je celkom zaneprázdnená, si však nájde čas aj na písanie. Raz by totiž chcela vydať vlastnú knihu. „Vo voľnom čase píšem, no zatiaľ len sama pre seba. Kamil Peteraj mi už toľkokrát povedal, aby som niečo vydala, ale ja skôr píšem poéziu a to je naozaj taký striptíz duše, takže na to musím mať veľkú odvahu a musím byť veľmi silná. Veľká už som, silná som trochu, ale tú odvahu ešte nemám. Možno ten čas dozreje, no neviem. Zatiaľ sa na to absolútne necítim,“ uzavrela atraktívna tmavovláska.

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #kniha #dcéra #poézia #Karin Majtánová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....