Bábätkom posadnutá Kim Kardashian: Mám sex asi 500-krát denne!

Keď sa človek objavuje niekoľko rokov v reality-šou z vlastného života, hranice jeho intimity sú značne posunuté. Kim Kardashian je toho živým príkladom.

16.03.2015 12:30
Louis Vuitton - jeseň-zima 2015/2016 - Paríž -... Foto: ,
Manželia Kim Kardashian a Kanye West pri odchode z prehliadky Louis Vuitton v Paríži.
debata (4)

Tridsaťštyriročná televízna celebrita sa opäť dostala na titulné strany po odvysielaní epizódy z novej série šou Keeping up with Kardashians. Veľmi otvorene v nej hovorila o snahe otehotnieť či sexuálnom živote s manželom Kanye Westom.

Hneď v úvode epizódy sa pred kamerami priznáva, že práve mala sex s Westom. Dvojica sa totiž pokúša počať druhé dieťa. „Doktor povedal, že keď mám sex, mám si potom ľahnúť na desať až dvadsať minút. Predtým než ste prišli, súložili sme. Povedal mi, že trvá zhruba desať minút, kým spermia dopláva k vajíčku. Takže budem ležať ešte pár minút kvôli tomu plavcovi vo mne vnútri,“ oznámila Kardashian sestrám, ktoré ju prišli navštíviť.

Diváci tiež mohli vidieť, ako televízna celebrita vysvetľuje, že volala manželovi, aby za ňou prišiel na fotenie a miloval sa s ňou kvôli tomu, že má ovuláciu. Vyjadrila sa tiež, že je nespravodlivé, keď si jej sestra „Kourtney iba ľahne a už je tehotná“.

„Mám sex asi tak päťstokrát denne,“ vyhlásila Kardashian na margo toho, ako veľmi sa snaží o ďalšie dieťa. Neskôr tiež naznačila, že možno napokon bude musieť využiť služby náhradnej matky.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #sex #Kim Kardashian #reality-šou #počatie #snaha o bábätko

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...