Demi Lovato je tri roky bez drog a alkoholu. Môže za to tento chlap!

Americká herečka a speváčka Demi Lovato oslavuje, že sa už tri roky nedotkla drog ani alkoholu.

17.03.2015 18:06
Demi Lovato Foto: ,
Speváčka Demi Lovato.
debata

Hrdý je na ňu aj jej priateľ, herec Wilmer Valderrama, ktorý ju za jej odhodlanie pochválil prostredníctvom služby Instagram. „Dnes sme spravili ďalší krok vpred… Sú to už tri roky, čo si povedala: Som dôležitejšia ako čokoľvek z minulosti, démoni, poruchy či závislosť… Rozhodla si sa, že TVOJ život je hodný toho, aby si ho žila, ak budeš mať rada sama seba. Som si istý, že sa z toho rozhodnutia tešíš… Mal som totiž možnosť spoznať ženu, ktorou si sa stala… Som na teba hrdý a je mi cťou, že môžem zblízka sledovať ako zmeníš svet. Milujem ťa, Demi,“ vyjadril sa 35-ročný Valderrama.

Dvadsaťdvaročnú rodáčku z Albuquerque v Novom Mexiku jeho vyznanie dojalo. Za jeho slová sa mu poďakovala taktiež prostredníctvom Instagramu, kde zverejnila ich spoločnú fotografiu. „Kiež by som vedela slovami vyjadriť, aká vďačná som za tohto muža. Moja láska k nemu je však už taká veľká, že slovami jednoducho nedokážem opísať, ako veľmi ma tento človek dopĺňa. Miloval ma takou láskou, o ktorej by som si nikdy nemyslela, že by som jej mohla byť hodná a aj vďaka nemu sú to dnes už tri roky, čo som čistá…,“ vyjadrila sa Lovato.

„Zdieľal so mnou moje úspechy, zmieril sa s mojimi pádmi a pomáhal mi uzdraviť sa… napriek tomu si za to nepripisuje žiadne zásluhy. Chcem, aby celý svet vedel, aká nádherná je jeho duša. Bez neho by som už dnes nebola nažive. Ľúbim ťa, Wilmer,“ napísala k obrázku interpretka.

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #drogy #závislosť #Demi Lovato #Wilmer Valderrama #čistá

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...