Jedna a tá istá žena? Sotva, takto sa Kim Kardashian zmenila rokmi

Je jednou z najsledovanejších žien na planéte a pre mnohých aj vzor a idol krásy. Myslíte si, že Kim Kardashian vždy vyzerala tak ako dnes?

18.03.2015 00:00
debata
zväčšiť Kim Kardashian na zábere z roku 2007 (vľavo) a... Foto: SHUTTERSTOCK, SITA/AP, koláž: zg
Kim Kardashian na zábere z roku 2007 (vľavo) a fotografii z marca 2015 z Paríža. Kim Kardashian na zábere z roku 2007 (vľavo) a fotografii z marca 2015 z Paríža.

Sotva. Fotografie z minulosti naznačujú, že manželka rapera Kanye Westa a matka dcérky North sa za posledné roky výraznejšie zmenili. Pri prvom pohľade vám to akoby ani nedošlo, no potom si pozornejšie prezriete tvár a zistíte, že tá sa mení. Samozrejme, to sa deje aj vekom a pribúdaním rokov. Nie je nič výnimočné, ak ešte okolo dvadsaťpäťky máte plnšiu tvár a tukové vankúšiky, no postupne sa tvár viac vyrysuje, zúži. Podľa viacerých odborníkov to však určite nebude celé tajomstvo toho, ako dnes vyzerá slávna televízna hviezda.

Kim Kardashian na zábere z roku 2007 (vľavo) a...
Televízna hviezda Kim Kardashian (vpravo) na...
+9Televízna hviezda Kim Kardashian (vľavo) na...

Azda najlepšie rozdiel ukazuje fotografia z roku 2007, ktorá pri porovnaní so zábermi dnešnej pani Westovej naznačuje výraznú vizuálnu premenu. Podľa niektorých médií sa Kardashianovej podarilo presviedčať verejnosť, že nikdy nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu aj preto, lebo často menila imidž. Experimenty s farbou vlasov, účesmi či líčením odvracali pozornosť od drobných zmien, ktoré prebiehali na tvári.

Vzhľad je pri tom vlastne jedna z kľúčových vecí pre 34-ročnú brunetku, ktorá len nedávno prekvapila platinovými vlasmi. Tvrdí to aj jej kamarátka z detstva Nikki Lund, ktorá nedávno zverejnila spoločné fotky z Kim z tínedžerských čias. Pre magazín Heat priznala, že už zhruba od 13 rokov televízna hviezda držala diéty. „Začali sme vtedy nosiť mejkap a držali diéty,“ vyhlásila.

zväčšiť Televízna hviezda Kim Kardashian (vpravo) na... Foto: archív Nikki Lund
Kim Kardashian Televízna hviezda Kim Kardashian (vpravo) na snímke z tínedžerských čias. Vedľa je priateľka Nikki Lund, ktorá tieto fotografie aj zverejnila.

Podľa nej sa Kim vždy bála o svoju hmotnosť a vyskúšala niekoľko slávnych diétnych programov. Podľa Lundovej nebola nikdy spokojná ani s tvarom nosa, ale plastiku vraj neabsolvovala. V minulosti to poprela aj sama Kardashian, ktorá tvrdí, že všetko je vecou šikovných trikov v líčení. Nuž, posúďťe sami. Naozaj sú to len farbičky na tvári?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #plastika #zmena #tvár #úprava #črty

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...