Mala som len 17, on 26! Rozchod ma úplne položil, vyznala sa Duff

Americká herečka a speváčka Hilary Duff bola po rozchode so spevákom Joelom Maddenom, s ktorým randila ešte ako tínedžerka, úplne zničená.

18.03.2015 12:04
debata
Herečka a speváčka Hilary Duff. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka a speváčka Hilary Duff. Herečka a speváčka Hilary Duff.

Dvadsaťsedemročná rodáčka z Houstonu v Texase to uviedla v rozhovore pre americké vydanie magazínu Cosmopolitan. „Už v mladom veku som mala vážny vzťah, ktorý som napokon ukončila. Bola som z toho ale hotová ešte dobrý rok a pol. Nepáčilo sa mi byť sama,“ povedala interpretka, ktorá je od spomínaného člena kapely Good Charlotte mladšia o deväť rokov.

Práve to bol jeden z dôvodov, prečo sa verejnosť počas trvania ich vzťahu zaujímala najmä o ich intímny život. „Mala som 26-ročného priateľa. Každý si môže domyslieť, čo som robila,“ dodala Duff.

Dvojica spolu začala randiť v roku 2004, oficiálne však ich vzťah potvrdila speváčkina matka až o rok neskôr, pričom v novembri 2006 sa už každý z nich vybral vlastnou cestou.

Madden sa potom v decembri 2010 oženil s módnou návrhárkou, herečkou, speváčkou a televíznou osobnosťou Nicole Richie, ktorá mu porodila dve deti.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kolaps #krach #Hilary Duff #Joel Madden

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...