Každá sme iná, ale ľudia si nás stále mylia, tvrdia TWiiNS-ky

Slovenské speváčky a dvojčatá Danielu a Veroniku Nízlovú, ktoré verejnosť pozná najmä ako spevácke duo TWiiNS, si ľudia podľa ich slov často mýlia.

21.03.2015 03:00
Daniela a Veronika Nízlové Foto:
Sestry Daniela a Veronika Nízlové.
debata

„Mýlia si nás hlavne tí, ktorí nás vidia prvýkrát. Vtedy sa im, samozrejme, zdáme byť veľmi rovnaké, ale potom už keď nás človek spozná, tak sme podľa mňa každá úplne iná,“ povedala Daniela. „Alebo potom, keď už si ľudia povedia, že už nás vedia rozoznať a príde len jedna z nás, že si nás nevedia porovnať, sú stratení a nedokážu priradiť meno,“ dodala.

Mladé dvojčatá nedávno nahrali so slovenským interpretom Mirom Jarošom na túto tému i pieseň s názvom Originál. „Veľmi sa nám tá pesnička páči, hlavne keď ju spievame naživo. Živou kapelou to naberá ešte väčšie grády. Ozaj som sa do nej až tak zaľúbila,“ poznamenala Veronika. „Naživo z nej ide oveľa väčšia energia a hlavne je tam zapamätateľný text, takže si ju naozaj všetci vedia zaspievať,“ doplnila.

Ako sa ďalej zhodli, v spomínanej skladbe sa skutočne našli. "V tejto pesničke sme sa tak našli, lebo presne, že ja som originál aj napriek tomu, že sme podobné, alebo priam rovnaké, každá z nás je stále originál. Ten text je super,“ priblížila Daniela.

debata chyba
Viac na túto tému: #ľudia #reakcie #Daniela Nízlová #dvojičky #Twiins #Veronika Nízlová

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...