Zayn Malik nebude pokračovať v turné s One Direction

Britsko-írska chlapčenská formácia One Direction bude pokračovať v turné On the Road Again bez Zayna Malika.

20.03.2015 19:05
Louis Tomlinson Foto: ,
Člen skupiny One Direction Louis Tomlinson (vpravo) s kolegom Zaynom Malikom.
debata

Dvadsaťdvaročný spevák si dal od koncertovania pauzu a odletel do Veľkej Británie. Podľa oficiálneho vyjadrenia zoskupenia je dôvodom jeho odchodu stres. „Skupina mu želá všetko dobré a bude pokračovať vystúpeniami v Manile a Jakarte,“ uviedli.

Hudobník sa tak rozhodol len krátko po tom, ako sa na internete objavili fotografie, na ktorých drží okolo pása či za ruku istú Lauren Rich. Spevák je pritom zasnúbený s členkou formácie Little Mix Perrie Edwards. Malik na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísal, že Edwards miluje a je mu ľúto, ako fotografie s Rich pôsobia.

„Zayn je vyčerpaný a potrebuje pauzu. Spomedzi chlapcov je to práve on, kto je najviac v centre pozornosti a musí sa s tým vyrovnať. Má len 22 rokov. Všetko to pramení zo včerajších fotografií s fanúšičkou, ktoré mu spôsobili obrovské problémy s priateľkou Perrie. Médiá ho obvinili z podvádzania a on to nevydržal. Už má dosť toho ustavičného šialenstva,“ uviedol nemenovaný zdroj pre americký týždenník People.

Spevákova sestra Safaa napísala prostredníctvom služby Instagram, že jej brata táto kauza veľmi trápi, fanúšikov poprosila o modlitby a dodala, že bude čoskoro v poriadku.

debata chyba
Viac na túto tému: #kauza #nevera #One Direction #Zayn Malik #stres #prestávka

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...