Brat prirovnal Kim Kardashianovú k slávnej filmovej psychopatke!

Zdá sa, že rodinné vzťahy v klane Kardashianovcov majú ďaleko od idylky. Svedčí o tom aj najnovší verejný "príspevok" od Roba Kardashiana - brata slávnych sestier.

23.03.2015 13:49
Rob Kardashian Foto: ,
Rob Kardashian na rachívnom zábere z decembra 2011.
debata

Dvadsaťosemročný Rob zverejnil v nedeľu na svojom Instagrame záber z filmu Stratené dievča, ktorý vznikol na základe knižnej predlohy od Gillian Flynnovej. Momentka, ktorú zverejnil, zachytáva hlavnú hrdinku v podaní Rosamund Pikeovej ako prichádza skrvavená domov. Kto film videl a pozná jeho pointu, určite by blondínku neváhal označiť slovkom psychopatka.

Rob Kardashian však k tejto filmovej postave prirovnal svoju najslávnejšiu sestru – 34-ročnú Kim. „Toto je moja sestra, Kim, mrcha zo Strateného dievčaťa,“ napísal záhadne pod fotografiu. Žiadne ďalšie príspevky ani komentáre však nepridal a tak sa okamžite rozbehli dohady o tom, čo má jeho vyjadrenie znamenať.

Podľa informácií amerických médií Rob Kardashian nevychádza najlepšie so zvyškom rodiny a trápia ho problémy s nadváhou aj alkoholom. Od júna 2014 tiež neúčinkuje v televíznej reality-šou, ktorá je hlavným zdrojom príjmov celého klanu Kardashianovcov.

This is my sister kim , the bitch from Gone Girl,,,

Fotka zveejnn uivatelem ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Kim Kardashian #nezhody #Rob Kardashian #psychopatka

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....