Jason Derulo by chcel partnerku, ktorá je mu podobná

Americký spevák a tanečník Jason Derulo, ktorý sa vlani v septembri rozišiel speváčkou Jordin Sparks, začal už randiť s inými ženami.

24.03.2015 19:24
Spevák Jason Derulo. Foto: ,
Spevák Jason Derulo.
debata

Dvadsaťpäťročný rodák z floridského Miramaru to uviedol v rozhovore pre reláciu E! News, kde porozprával aj o tom, aká by mala byť jeho nová priateľka. „Chcem niekoho, s kým sa môžem rozprávať a niekoho, kto mi je aspoň trochu podobný, niekoho, kto sa rád baví a skúša nové veci. Nemám však presne vyhranený typ. Myslím, že ak je niekto krásny, môže mať akúkoľvek postavu a veľkosť, takže pokiaľ ide o výzor, nemám špeciálny typ,“ vysvetlil spevák.

Ako však prezradil, nerád by mal po svojom boku príliš snobskú partnerku. „Chcel by som niekoho, kto je inteligentný, s kým by som mohol viesť zmysluplnú konverzáciu, ženu, ktorá by sa o mňa túžila starať rovnako, ako by som sa chcel starať ja o ňu,“ doplnil Derulo, ktorý v súčasnosti pracuje na novej štúdiovke.

Fanúšikov a fanúšičky však uistil, že určite sa na nej nebudú nachádzať iba piesne o rozchode s 25-ročnou speváčkou. „Prešiel som si aj inými vecami. Mám toho toľko čo povedať,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #žena #Jason Derulo #priateľka #vysnívaná

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...