Dionovej manžel bojuje s rakovinou. Kŕmim ho denne, plače speváčka

Speváčka Celine Dion, ktorá sa vracia na javisko, v televíznom rozhovore priznala, že prežíva náročné obdobie.

25.03.2015 14:28
Celine Dion Foto: ,
Kanadská speváčka Celine Dion.
debata (4)

Dôvodom je manželovo ochorenie – rakovina hrdla, pre ktorú sa Celine Dion stiahla v lete minulého roka z profesionálneho života. Dôvod – aby sa o svojho životného partnera Reného Angelila postarala.

„Nemôže jesť sám, tak ho kŕmim,“ vyhlásila slávna speváčka s rozhovore s moderátorkou NBC News Deborah Robertsovou. „Kŕmim ho trikrát denne a robím to sama,“ pokračovala. Keď opisovala detaily života s manželom, ktorý sa už raz z rakoviny vyliečil, no potom sa mu ochorenie vrátilo, plakala. S úsmevom však dodala, že okrem manžela pripravuje jedlo aj svojim deťom a tak je na to zvyknutá.


World News Videos | US News Videos

Dion pred pár dňami potvrdila, že sa plánuje vrátiť na javisko v Las Vegas, kde v minulosti s obrovským úspechom účinkovala. Dôvodom je podľa nej aj láska k spevu. „Milujem spev. Je to jediné, čo dokážem – spievať,“ pokračovala 46-ročná Dion. Už pred pár dňami však vyhlásila, že sa veľmi teší späť na javisko a že ju tešia nadšené odkazy fanúšikov. „Každú noc nový koncert. Sľubujem, že budú plné vysokých a šťastných tónov,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #starostlivosť #Céline Dion #Las Vegas #manžel #Rene Angelil

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...