Vyliečený?! Jon Hamm má najväčšiu oporu v rodine a priateľoch

Americký herec Jon Hamm, ktorý v stredu prostredníctvom hovorcu potvrdil, že ukončil 30-dňovú liečbu závislosti od alkoholu, má najväčšiu oporu v rodine a priateľoch.

26.03.2015 15:05
debata
Herec Jon Hamm. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Jon Hamm. Herec Jon Hamm.

Štyridsaťštyriročný predstaviteľ Dona Drapera zo seriálu Mad Men (2007) to uviedol v rozhovore pre austrálsky magazín TV Week. „Život vám toho niekedy nadelí veľmi veľa a vy sa s tým musíte vyrovnať, ako najlepšie viete. Práve preto máte rodinu, priateľov a kolegov, ktorí vám s tým pomôžu. Mal som veľké šťastie, že počas ostatných 24 hodín som bol obklopený blízkymi a priateľmi, ktorí ma podporovali,“ prezradil herec.

Krátko po tom, ako sa na verejnosť dostala informácia, že Hamm podstúpil liečenie, začali ľudia na internete diskutovať o tom, či za jeho stav nemôže práve dlhodobé stvárňovanie zložitej postavy. Rodák zo St. Louis v štáte Missouri, priznal, že sa o tom dajú viesť dlhé diskusie, nie je si však istý, nakoľko spolu obe veci súvisia.

„Rozumiem, že sa tým zaoberajú médiá, je to však niečo, čo je výhradne medzi mnou a mojou rodinou a nie niečo, čo by mala riešiť verejnosť,“ dodal herec.

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #rodina #Jon Hamm #priatelia #odvykanie

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....