Bagárová ako vrahyňa na úteku? V novom klipe sa preháňa New Yorkom

Speváčka Monika Bagárová predstavila na Slovensku svoj nový videoklip k piesni Never Had.

28.03.2015 07:27
debata
Speváčka Monika Bagárová počas nakrúcania... Foto: Janka Letková
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová počas nakrúcania videoklipu ku skladbe Never had v New Yorku.

Talentovaná brunetka sa v ňom objaví v role ženy, ktorá uniká pred obvinením z vraždy svojho priateľa. „Režisér mal jasnú predstavu o detektívke a mne sa tá myšlienka zapáčila. Ide o metaforu a ’nadsázku’, motív lásky a zrady. V príbehu som obvinená z vraždy svojho priateľa. Je to krvák!“ povedala Bagárová.

Klip, v ktorom mladá rodáčka z Brna uteká ulicami New Yorku v dlhých červených šatách, vznikol v réžii Michala Kunesa Kováča. „Chcel som sa vyhnúť klišé newyorským scenériám. Beh v šatách po strede cesty na Times Square som si ale odpustiť nemohol,“ poznamenal Kováč.

Skladbu Bagárová podľa vlastných slov adresuje všetkým, ktorí sa sklamali vo vzťahu. „Ideou videoklipu a textu piesne je, že ak sa človeku rozpadne vzťah, trápi sa a má pocit, že je to jeho vina, hľadá chybu v sebe. Nakoniec však často zistí, že za tým môže byť aj niečo celkom iné – zrada a kalkul. Pointa je ’Never ever’ a skladba je venovaná najmä všetkým, ktorí sa niekedy v niekom sklamali,“ priblížila atraktívna tmavovláska.

V piesni Never Had si mladá interpretka po prvý raz i zarapovala. „Najprv som sa veľmi smiala, keď mi povedali, že tam mám aj rapovať. Mal to pôvodne byť niekto iný, ale to nevyšlo, takže som to musela vziať do svojich rúk,“ poznamenala.

zväčšiť Speváčka Monika Bagárová počas nakrúcania... Foto: Janka Letková
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová počas nakrúcania videoklipu ku skladbe Never had v New Yorku.

Pod text nového singla sa podpísala Celeste Buckingham. „Text k singlu mi napísala Celeste na základe toho, že sme preberali všelijaké dievčenské témy a takto to cítila. Veľmi sme sa pri tvorbe nasmiali. Bolo super, že som mohla spolupracovať aj s Celeste a že to vôbec pre mňa napísala. Bolo mi cťou a som veľmi rada, že to takto vzniklo,“ uviedla Bagárová.

Videoklip nakrúcali na Manhattane a v brooklynskej štvrti Williamsburg. Hudby a aranžmánov sa ujala dvojica Martin Maxo Šrámek a Andrej Hruška z bratislavského štúdia Littlebeat.

Speváčka Monika Bagárová. Foto: Petr Jandera
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová.
debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #New York #Monika Bagárová #Never had #Times Square

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....