Dokonalé krásky? Jedna nemá pupok, druhá sa narodila s chvostíkom!

Zrastené prsty na nohe, chvostík či palec z nohy na ruke? To sú len niektoré z podivností, ktoré na svojich telách majú či mali hviezdy svetovo preslávených mien.

30.03.2015 00:00
Česká topmodelka Karolína Kurková. Foto: ,
Česká topmodelka Karolína Kurková.
debata

Prehľad tých, ktorí sa svojimi deformitami nijako netaja, zostavil spravodajský server news.com.au.

Ashton Kutcher

Nástupca Charlieho Sheena v seriáli Dva a pol chlapa neváhal v relácii BBC vyzuť topánku a predviesť moderátorovi i divákom svoje dva zrastené prsty na nohe.

Megan Fox

Americká herečka, hviezda filmov Transformers: Pomsta porazených či Korytnačky Ninja, má na rukách palce patriaci skôr na nohy. Ide o zdravotný problém nazývaný brachydaktýlia, a Megan tvrdí, že za to môže jej matka, ktorá v tehotenstve jedla tuniaka. „Sú divné, hrozne tučné,“ poznamenala v nočnej šou moderátora Jaya Lena.

Karolína Kurková

Slávna topmodelka, ktorá okrem iného predvádzala spodnú bielizeň Victoria's Secret, púta pozornosť tým, že nemá pupok. Špekulácie okolo tejto skutočnosti ukončil jej tlačový hovorca, keď vyhlásil, že ide o dôsledok operácie pruhu v detstve. Aj bez pupku ale Kurková žne ovácie po celom svete a v roku 2008 ju časopis E! označil za najsexi ženu sveta.

Kesha

Táto speváčka sa narodila s chvostíkom. „Bol to dosť malý chvostík, dlhý asi šesť milimetrov, a oni mi ho odsekli – ukradli mi môj chvostík,“ vyhlásila v rozhovore pre Heat. „Som z toho naozaj smutná,“ dodala.

Steven Tyler

„Mám prsty pokrčené dokopy,“ povedal hlavný spevák skupiny Aerosmith v talk show Oprah Winfrey – a vôbec nepreháňal. Jeho zmrzačené nohy sú výsledkom mnohých rokov poskakovania po pódiu v zle padnúcich topánkach.

Gemma Arterton

Herečka, ktorá začala kariéru rolou v bondovke Quantum of Solace, mala pri narodení na každej ruke šesť prstov. „Šesť prstov mal aj môj otec a dedko,“ povedala v rozhovore pre časopis Esquire. Teraz už ich prítomnosť prezrádzajú len malé hrbolčeky na hrane ruky tam, kde mala nadbytočné prsty, ktoré jej v detstve odstránili.

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Telo #Kesha #hviezdy #Gemma Arterton #Karolína Kurková #deformita

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...