Močenie v uličke, urážky letušiek: Opitý štáb bondovky vyčíňal v lietadle!

Kým sa milióny fanúšikov na celom svete dychtivo vrhli na oficiálne zverejnený trailer novej bondovky, ktorá má ísť v novembri tohto roku do kín pod názvom Spectre, dočkala sa snímka s Danielom Craigom v úlohe neohrozeného agenta 007 aj negatívnej publicity.

30.03.2015 12:45
Monica Bellucci a jej kolega Daniel Craig Foto: ,
Herci Daniel Craig a Monica Bellucci si zahrajú v novej bondovke hlavné úlohy. Na palube spomenutého lietadla neboli.
debata

Cez víkend informovala britská tlač o incidente, pri ktorom opitý filmový štáb vyvádzal na palube prenajatého súkromného lietadla, jeho členovia močili v uličke a snažili sa otvoriť dvere lietadla. Podľa dostupných správ nebol na palube ani Daniel Craig, ani nikto z ďalších hercov.

Správu o nevhodnom správaní štábu poslala portugalská letecká spoločnosť Hi Fly bondovskej filmovej spoločnosti Eon. Uvádza v nej, že zamestnanci filmového štábu svojím správaním vyvolali medzinárodný bezpečnostný poplach. Producenti novej bondovky povedali, že prípad prešetria.

Na palube prenajatého lietadla typu Airbus 330 cestovalo z britského letiska Stansted do Mexika asi 150 kaskadérov, kameramanov a technikov. Podľa správy Hi Fly pasažieri zvracali a močili v chodbičke lietadla, fajčili na palube, slovne napádali posádku lietadla a vytiahli bezpečnostnú poistku z jedných dverí lietadla.

debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #Spectre #štáb #vyčíňanie

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...