Slávna Joni Mitchell je v nemocnici, jej stav je údajne veľmi vážny

Kanadskú pesničkárku a gitaristku Joni Mitchell, ktorá patrí ku slávnej woodstockovej generácii, v utorok hospitalizovali.

01.04.2015 10:39
Joni Mitchell Foto:
Speváčka a skladateľka Joni Mitchell je novou tvárou módneho domu Saint Laurent.
debata

V noci z utorka na stredu o tom bez ďalších podrobností informoval jej oficiálny webový portál. Jej zdravotný stav je údajne veľmi vážny.

Server TMZ.com s odvolaním sa na svoje zdroje uviedol, že do losangeleského domu 71-ročnej legendárnej hudobníčky privolali záchranku kvôli jej bezvedomiu. Pri prevoze do nemocnice ale bola údajne pri vedomí.

„Joni je v nemocnici. Čakáme na oficiálne správy o jej stave, ktoré tu potom zverejníme čo najskôr,“ uviedol oficiálny portál Mitchellovej. Podľa TMZ.com je speváčka na jednotke intenzívnej starostlivosti a jej stav sa zdá byť veľmi vážny.

Mitchell patrí ku generácii, ktorá zaujala už na Woodstocku v roku 1969. Jej tvorba sa podľa kritikov vyznačuje premýšľavými textami, zložitými melódiami, veľkým hlasovým rozsahom a autenticitou. K jej najznámejším piesňam patrí Both Sides Now, Woodstock, Big Yellow Taxi, Help Me, Chelsea Morning, Carey alebo A Case Of You.

Mitchellová je okrem iného držiteľkou ôsmich cien Grammy, jednu z nich jej udelili v roku 2002 za celoživotné dielo. O päť rokov neskôr vydala kanadská pošta známku s jej portrétom.

debata chyba
Viac na túto tému: #hospitalizácia #bezvedomie #Joni Mitchell

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...