Mačka Karla Lagerfelda zarobila vlani tri milióny eur!

Mačka Choupette nemeckého módneho návrhára, divadelného a filmového kostyméra a fotografa Karla Lagerfelda zarobila vlani tri milióny eur.

04.04.2015 07:00
Karl Lagerfeld Foto: ,
Dizajnér Karl Lagerfeld (vľavo) pózuje s režisérom Bazom Luhrmannom.
debata (4)

Pre New York Magazine to prezradil samotný 81-ročný majiteľ domáceho miláčika. Ako priblížil, Choupette sa minulý rok objavila v dvoch reklamných kampaniach. „Jedna bola pre nemecké autá a druhá pre japonské kozmetické produkty,“ uviedol Lagerfeld v rozhovore. „Nedovoľujem jej robiť reklamy na potravu pre mačky a podobné veci. Na to je príliš sofistikovaná. Má v sebe niečo jedinečné,“ povedal tiež o mačke, o ktorú sa starajú dve slúžky.

"Nothing is more comfortable than a #KARLLAGERFELD pair of #jeans"-Choupette

Fotka zveejnn uivatelem Karl (@karllagerfeld),

Lagerfeld, ktorý v New Yorku predstavil kolekciu Paris-Salzburg, taktiež vysvetlil, ako sa stal majiteľom Choupette. „Je to zázračný príbeh. Choupette mi nikto nedal. Patrila priateľovi, ktorý sa spýtal mojej slúžky, či sa o ňu môže postarať, keď bude preč. Keď sa vrátil, povedali sme mu, že mu Choupette nevrátime. Dostal inú mačku, ktorá stlstla a Choupette sa stala najslávnejšou mačkou a najbohatšou,“ povedal Lagerfeld.

Karl Lagerfeld je hlavným dizajnérom a kreatívnym riaditeľom francúzskeho módneho domu Chanel, talianskeho Fendi a vedie tiež vlastnú značku. Od roku 2008 nakrúca k svojim prehliadkam krátke filmy pod názvom Métiers d’art, pričom zakaždým vytvorí námet, napíše dialógy a navrhne scénu a kostýmy.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #zárobok #mačka #Karl Lagerfeld #Choupette

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....