Zdravotný stav Joni Mitchellovej sa zlepšuje

Zdravotný stav kanadskej hudobníčky a maliarky Joni Mitchell, ktorú museli v utorok hospitalizovať po tom, ako ju našli v bezvedomí v jej dome v losangeleskej štvrti Bel-Air, sa pomaly zlepšuje.

05.04.2015 00:00
Joni Mitchell Foto: ,
Speváčka a skladateľka Joni Mitchell.
debata

Na interpretkinej oficiálnej webstránke to uviedli jej zástupcovia. „Joni zostáva na pozorovaní v nemocnici a odpočíva. Jej stav sa zo dňa na deň zlepšuje,“ napísali.

Sedemdesiatje­denročná Mitchell sa z bezvedomia prebrala už počas prevozu do nemocnice. Hospitalizovali ju na oddelení intenzívnej starostlivosti, kde sa podrobila rôznym testom. Podľa jej zástupcov bola počas nich pri vedomí a v dobrej nálade. Speváčka v minulosti trpela Morgellonovou chorobou, o ktorej toho vedci zatiaľ veľa nevedia.

Joni Mitchell, vlastným menom Roberta Joan Anderson, debutovala v roku 1968 albumom Song To A Seagull. V súčasnosti má na konte 19 štúdioviek, pričom tá zatiaľ posledná s názvom Shine sa dostala na trh v roku 2007.

Americký magazín Rolling Stone zaradil jej nahrávku Blue (1971) na 30. miesto v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias. Speváčka získala celkovo osem cien Grammy, vrátane jednej za celoživotný prínos. Od roku 1997 je členkou Rock'n'rollovej siene slávy. Okrem hudby sa venuje aj maľovaniu.

debata chyba
Viac na túto tému: #zlepšenie #stav #Joni Mitchell

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....