Avril Lavigneovú naučila choroba vážiť si to, čo má

Kanadsko-francúzska hudobníčka Avril Lavigne, ktorá vlani dostala lymskú boreliózu a bola päť mesiacov pripútaná na lôžko, tvrdí, že choroba ju naučila vážiť si to, čo má.

06.04.2015 00:00
Speváčka Avril Lavigne na zábere z roku 2013. Foto: ,
Speváčka Avril Lavigne na zábere z roku 2013.
debata

Tridsaťročná interpretka to uviedla v rozhovore pre magazín People. „Niekedy musíte zažiť aj niečo takéto, aby ste si dokázali dať veci do súvislostí. Takže istým spôsobom som za to celé vďačná. Doteraz som nikdy nemala takú dlhú pauzu. Nikdy som však tiež nemala jasnejšie v tom, čo chcem od života – zdravie, rodinu, lásku a šťastie,“ vyznala sa rodáčka z mesta Belleville.

Speváčku boreliózou zrejme nakazil kliešť. Ako povedala, ani len netušila, že by mohol spôsobiť niečo také. „Sotva som dokázala niečo zjesť. Mala som pocit, že nemôžem dýchať, rozprávať, ani hýbať sa. Myslela som si, že zomieram. Boli chvíle, keď som sa celý týždeň nemohla osprchovať, pretože som ledva stála na nohách. Mala som pocit, akoby zo mňa vysávali život,“ prezradila hudobníčka, ktorá chce podľa vlastných slov pomáhať ľuďom s podobným osudom a zvyšovať povedomie o lymskej borelióze.

debata chyba
Viac na túto tému: #choroba #úcta #zivot #Avril Lavigne #borelióza

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....