Drsná kráska z Rýchlo a zbesilo: Prostitútku hrať nemôžem

Michelle Rodriguez samú seba označuje za herečku, ktorá sa hodí len do špecifických úloh.

07.04.2015 02:00
Michelle Rodriguez Foto: ,
Herečka Michelle Rodriguez.
debata

Michelle Rodriguez (36), ktorú preslávila najmä rola Letty vo filmoch Rýchlo a zbesilo, na filmových plátnach či televíznych obrazovkách hrá zväčša práve takéto „drsné“ ženy. A ako priznala, je to jej voľba. „Pri filmových ponukách som veľmi opatrná. Nemôžem hrať prostitútku, ale ani typ ‚jednoduchej‘ kamarátky, či dievča, ktoré niekto zneužije a napokon zomrie,“ povedala v rozhovore pre stránku NJ.com. a dodala: „Také úlohy mi nesedia.“

Svoje úlohy opisuje aj slovom drastické a nijako ju to neznepokojuje. „Samej sebe som sľúbila, že budem prezentovať len isté typy žien a je jedno, že zostanem na mizine. A na mizine som sa už dvakrát skutočne ocitla,“ dodala.

Ale jej zámer sa napokon vydaril, producenti aj režiséri ju obsadzujú len do špecifických úloh. „V istom okamihu pochopili, že si so mnou nemôžu robiť čo chcú a že peniaze či sláva nie je to, čo ma dokáže presvedčiť. Prestali mi ponúkať pre mňa nevhodné úlohy. Stála som sama za sebou a som na to hrdá. Na druhej strane, od filmu "Girlfight“ (200) som hlavnú rolu nehrala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ponuky #Rýchlo a zbesilo #Michelle Rodriguez #úlohy

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...