Hviezdne vojny sú pre Andyho Serkisa splnený sen

Anglický herec Andy Serkis považuje účinkovanie v očakávanej siedmej epizóde sci-fi ságy Hviezdne vojny za splnený sen.

07.04.2015 10:55
Andy Serkis Foto: ,
Herec Andy Serkis s manželkou Loraine Ashbourneovou.
debata

Pre portál Yahoo News to povedal samotný 50-ročný rodák z predmestia Londýna. "Je to rozhodne úžasná rola. Je sen byť súčasťou takej neskutočnej filmovej série,L uviedol, hoci detaily o svojej úlohe neprezradil.

Serkis tiež priblížil, ako sa mu spolupracuje s režisérom J.J. Abramsom. „Je to taký milý ľudský tvor,“ povedal. „Je úžasný režisér. Vie sa zanietiť pre vec a na tomto filme sa chcel podieľať roky. Spolupráca s ním ma zatiaľ bavila. Je neobyčajný. Jeho štúdio je také živé a tvorivé – chcete tam žiť,“ popísal.

Očakávaná siedma epizóda vesmírnej ságy ponesie podtitul The Force Awakens. Slovenská distribučná premiéra filmu režiséra J.J. Abramsa je predbežne naplánovaná na 17. decembra 2015. Príbeh novinky by sa mal odohrávať 30 rokov po udalostiach z filmu Star Wars: Epizóda VI – Návrat Jediov (1983).

V snímke sa okrem spomínaného Serkisa predstavia aj Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Max von Sydow, Anthony Daniels, Warwick Davis, Peter Mayhew, Kenny Baker, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Crystal Clarke či Christina Chong.

debata chyba
Viac na túto tému: #sen #Hviezdne vojny #filmovanie #Andy Serkis

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...

+ Vdýchnite hlboko, uvoľnite stres a pocítite väčšie šťastie.
Váš cieľ je na skok od vás, preto sa teraz určite...