Kanye West uzavrel mimosúdnu dohodu s napadnutým fotografom

Americký rapper a producent Kanye West uzavrel mimosúdnu dohodu s fotografom Danielom Ramosom, ktorý ho zažaloval za napadnutie.

08.04.2015 18:56
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian... Foto: ,
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian.
debata

To, či Ramos dostal od 37-ročného rodáka z Atlanty finančné odškodnenie, nie je známe, no jednou z podmienok dohody bolo, že sa mu rapper osobne ospravedlní. Oboch mužov krátko na to odfotografovali, ako si podávajú ruky. Súdny proces v tomto prípade sa mal začať 14. apríla, no Ramos a jeho právnička Gloria Allred po uzatvorení dohody žalobu stiahli.

West a Ramos sa dostali do potýčky 19. júla 2013 na letisku v Los Angeles, keď rapper prechádzal okolo skupiny fotografov, zrazu sa obrátil na jedného z nich a povedal: „Vy sa ma snažíte dostať do problémov, aby som na vás vybehol a musel vám zaplatiť 250-tisíc dolárov.“

Následne napadol Ramosa, ktorého museli ošetriť v nemocnici. Westa obžalovali z napadnutia a pokusu o krádež, druhé menované obvinenie však neskôr stiahli. Rapper na súde nepoprel, že sa skutok stal, no svoju vinu nepriznal.

Vlani v marci mu súd udelil dvojročnú podmienku a taktiež mu nariadil absolvovať 250 hodín verejnoprospešných prác, 24 sedení s terapeutom na zvládanie hnevu a zaplatiť fotografovi škodu na jeho fotoaparáte. Ramos však aj napriek tomuto verdiktu podal na Westa aj občiansku žalobu.

debata chyba
Viac na túto tému: #napadnutie #dohoda #Kanye West #fotograf

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...