Niekdajší sexsymbol Lukáš Vaculík v objatí mladučkej ryšavky!

Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi si vyberali spomedzi mladých herečiek svoje kolegyne do muzikálu.

09.04.2015 13:40
debata

Niekdajšie mužské idoly, Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi, si spoločne obrezali pekné mladé herečky v Brne. Spoločne totiž vyberali nové tváre do muzikálu Děti ráje, ktorý po úspechu v Prahe mieri práve do Brna. V Bobycentre by mal mať premiéru na jeseň, záujemcovia o úlohy sa prišli predviesť na pódium v divadle Broadway.

Isté úlohy v muzikáli už majú aj niekdajší „Kamarádi do deště“ Lukáš Vaculík a Safvan Tofi, ktorý je zároveň aj producentom muzikálu. Ten sa v Prahe tešil veľkej diváckej obľube, herci odohrali vyše 400 repríz a dohromady ho videlo vyše 400 000 divákov.

Mladučká herečka Tereza Vágnerová sa takto... Foto: Profimedia
Tereza Vágnerová, Lukáš Vaculík Mladučká herečka Tereza Vágnerová sa takto "zavesila" na Lukáša Vaculíka počas konkurzu do pripravovaného muzikálu.

Vaculík a Tofi v Brne bok po boku vyberali svojich budúcich muzikálových kolegov. Keďže o úlohy bol medzi hercami veľký záujem, po niekoľkých hodinách sa únava podpísala aj na ich tvárach. O jednu z postáv prejavila záujem aj mladučká Tereza Vágnerová, dcéra skladateľa Karla Vágnera a na 52-ročného Vaculíka sa snažila zapôsobiť aj mimo pódia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brno #Lukáš Vaculík #Sagvan Tofi #Děti ráje

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...