Bali - to je raj! Monika Bagárová by sa tam hneď vrátila

Speváčka Monika Bagárová si obľúbila indonézsky ostrov Bali.

11.04.2015 08:00
Monika Bagárová Foto:
Česká speváčka Monika Bagárová.
debata

„Na Bali je to super. Najkrajšie miesto, aké som kedy spoznala. Keby som mohla odletieť, letím. Je to tam fakt nádhera. Surferi, krásne pláže, proste sen,“ povedala. „Dáte si tepláky, kraťasy, tenisky, tielko a šiltovku a užívate si pohodu. Sadnete si k pultíku, pozeráte na more, na západ slnka,“ priblížila. „Jedla som tam vysmážané špagety a rezance a jazdila som na skútri. Je tam taká džungľa,“ podotkla.

„Ja nemám veľmi rada chodenie po pamiatkach, skôr street life. Keď sme boli na Bali, každú stredu a nedeľu sa organizovala párty pri mori, strašná pohoda, všetci v teniskách, v kraťasoch a potom sme šli na skútroch domov, všade boli psy a opice, úplne iný život. Aj som si hovorila, že ak ešte niekam ísť, tak tam,“ uviedla 20-ročná rodáčka z Brna. „Je však ešte veľa miest, kam by som sa chcela pozrieť, tak dúfam, že sa mi to podarí,“ dodala.

Talentovaná brunetka vo všeobecnosti rada cestuje, tento rok sa však na dovolenku nechystá. Posledné mesiace často lieta medzi rodným Českom a New Yorkom, kde má priateľa. „Môj odpočinok je teraz v podstate New York, kde i keď nie som v štúdiu, tak síce pracujem, chodím cvičiť a mám rôzne aktivity, ale každopádne to tam nemám také nabité, ako doma,“ prezradila mladá speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Monika Bagárová #nadšenie #Bali

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...