Nirvanu nepočúvam, vyhlásila dcéra Kurta Cobaina

Dcéra rockera Kurta Cobaina, dvadsaťdvaročná Frances Bean Cobain, príliš nepočúva hudbu Nirvany, legendárnej kapely jej otca.

10.04.2015 18:16
Frances Bean Cobain Foto: ,
Frances Bean Cobain (vľavo) s mamou Courtney Love. Na festivale Sundance sa stretli prvýkrát po piatich rokoch.
debata

Skvelé sú podľa nej piesne Territorial Pissings z prelomového albumu Nevermind a Dumb z albumu In Utero, povedala v rozhovore s hudobným magazínom Rolling Stone. „Nie som naozajstnou fanúšičkou Nirvany,“ povedala dcéra hudobníka, ktorý sa v apríli roku 1994, vo svojich 27 rokoch, zastrelil. Francis vtedy mala len necelé dva roky.

"Grunge-rocková scéna ma v skutočnosti nezaujíma, povedala ďalej Frances a prezradila, že uprednostňuje hudbu skupín, ako sú Mercury Rev, Oasis a Brian Jonestown Massacre.

Jednou z výnimiek je od Nirvany pieseň Dumb. „Plačem zakaždým, keď ju počúvam,“ povedala. Song je podľa nej krátkym zhrnutím pocitov jej otca zo seba samého. Pripomenula, že mal problém s drogami a cítil sa nesvoj, keď bol nazývaný hlasom jednej generácie.

Frances Bean Cobain produkovala životopisný film o svojom otcovi Cobain: Montage of Heck, ktorý vo štvrtok začali premietať v amerických kinách. Snímka režiséra Bretta Morgena je vôbec prvá, na ktorej sa priamo podieľala Cobainova rodina. Filmári tak získali prístup k denníkom a k rodinným archívom. Dokument obsahuje záznamy z vystúpení kapely, zatiaľ neuverejnené piesne a domáce nahrávky, fotografie a súkromné ​​kamerové záznamy.

debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #fanúšička #Kurt Cobain #Nirvana #Frances Bean Cobain

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...