Kim Kardashian a Kanye West pokrstili dcéru v Izraeli

Americký rapper a producent Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian dali v pondelok v Jeruzaleme pokrstiť dcéru North. Obrad sa konal v katedrále v Arménskej štvrti. Krstnou matkou dievčatka sa stala Khloé Kardashian.

14.04.2015 10:36
Kim Kardashian drží dcérku North West Foto: ,
Televízna hviezda Kim Kardashian drží dcérku North West pred príchodom na krst v jednom z jeruzalemských chrámov.
debata

Rodina do Jeruzalema priletela po päťdňovej návšteve Arménska. Dnes majú v pláne navštíviť Jordánsko. „Odleteli do Jeruzalema len na krst. Vedeli, že je to blízko Arménska a navštíviť Jeruzalem bol ich sen. Je tam Arménska štvrť a krst sa konal v krásnom starom kostole. Bolo to nádherné,“ uviedol nemenovaný rodinný zdroj pre americký týždenník People.

Tridsaťsedemročný West a o tri roky mladšia televízna hviezda sa vzali 24. mája 2014. Ich dcéra North sa narodila v júni 2013.

Televízna hviezda Kim Kardashian s manželom...
Kim Kardashian (vľavo) a jej sestra Khloe...
+3Kim Kardashian pricestovala do Jerevanu,...

Kim Kardashian, ktorá si po sobáši so spomínaným rapperom zmenila oficiálne meno na Kim West, je známa najmä vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J.

Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #dcéra #krst #Kim Kardashian #Kanye West #North

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...