Deň nezávislosti 2 má ďalšie hviezdy. Vráti sa aj prezident Bill Pullman

Americkí herci Bill Pullman a Judd Hirsch sa predstavia v pripravovanom pokračovaní filmu Deň nezávislosti.

21.04.2015 08:00
Herec Bill Pullman. Foto: ,
Herec Bill Pullman.
debata

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informoval režisér Roland Emmerich. Obaja herci si zopakujú úlohy z prvej snímky. Šesťdesiatjeden­ročný Pullman stvárni bývalého prezidenta Spojených štátov amerických Thomasa J. Whitmorea a 80-ročný Hirsch sa ukáže ako Julius Levinson.

Emmerich už začiatkom marca oznámil, že do akčného sci-fi obsadil Liama Hemswortha, Jessieho Ushera a Jeffa Goldbluma. Posledný menovaný sa v snímke predstaví v role syna spomínaného Juliusa Levinsona, počítačového experta Davida, ktorého stvárnil aj vo filme z roku 1996.

Jeho kolega Will Smith, ktorý si zahral kapitána Stevena Hillera, sa však v pokračovaní zrejme neobjaví. Súčasťou príbehu však bude Hillerov syn, ktorého stvárni Usher, známy napríklad ako Cam Calloway zo seriálu Survivor's Remorse (2014). Hemsworth by sa mal ukázať ako jeden z hlavných hrdinov, meno jeho postavy však zatiaľ nie je známe.

Okrem spomínaných sa vo filme ukážu aj Charlotte Gainsbourg, Vivica A Fox a Brent Spiner, pričom posledných dvoch menovaných mohli diváci a diváčky vidieť aj v prvej časti. Snímku, ktorá by sa mala dostať do amerických kín 24. júna 2016, pripravuje spoločnosť 20th Century Fox. Produkciu majú na starosti Dean Devlin, Harald Kloser a Emmerich. Scenár napísali James A. Woods a Nicolas Wright.

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezdy #prípravy #Deň nezávislosti #obsadenie #Roland Emmerich

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...