Krásna Mulligan chce zostať tajomná. Diváci mi potom viac veria, hovorí

Čím menej o mne viete, tým lepšie, uviedla britská herečka Carey Mulligan pre americký magazín Vogue. Stala sa tiež očarujúcou hviezdou jeho titulnej strany.

22.04.2015 13:40
debata
Herečka Carey Mulligan na titulnej strane... Foto: Reprofoto: Vogue
Carey Mulligan Herečka Carey Mulligan na titulnej strane amerického magazínu Vogue.

Dvadsaťdeväťročná brunetka, ktorá nafotila pre americkú módnu bibliu fotoseriál s kolegom Matthiasom Schoeaneartsom z filmu Far from the madding row, považuje schopnosť zostať v čo najväčšej anonymite za veľmi prínosnú pre jej hereckú kariéru.

Keď ľudia vedia veľa o hercovom súkromí, vraj ťažšie uveria úlohám, v ktorých sa objavuje. „Je ľahšie byť úspešní v úlohách, pokiaľ si diváci nemôžu projektovať detaily z vášho súkromného života do charakterov, ktoré hráte,“ vyjadrila sa Mulligan.

„A tiež platí, že čím podobnejšie vyzeráte z role do role, tým viac si vás spájajú s predchádzajúcimi úlohami. Preto som v minulosti urobila niekoľko poriadne hlúpych vecí s mojimi vlasmi. Aby som nevyzerala stále rovnako,“ vyhlásila hviezda, ktorá je vydatá za speváka Marcusa Mumforda – člena formácie Mumford & Sons. S manželom sa poznajú ešte od detstva, no na verejnosti sa spolu ukazujú len sporadicky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súkromie #Vogue #tajomstvo #Carey Mulligan #povedomie

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...