Otčim Kim Kardashian prvýkrát verejne priznal: Cítim sa byť ženou!

Olympijský víťaz v desaťboji z Montrealu 1976 Bruce Jenner prvýkrát verejne priznal, že sa cíti byť ženou.

27.04.2015 09:35
Desaťbojár Bruce Jenner Foto: ,
Bruce Jenner na archívnej snímke s ex-manželkou Kris Jennerovou.
debata

Niekdajší atlét v rozhovore pre televíznu stanicu ABC potvrdil špekulácie amerického bulvárnej tlače a vyhlásil, že prechádza premenou z muža na ženu. „Vo všetkých ohľadoch som ženou. Môj mozog je viac ženský než mužský,“ uviedol Jenner v rozhovore.

O jeho premene na ženu sa začalo špekulovať po tom, čo si začal pomocou plastických chirurgov upravovať tvár. Nechal si okrem iného zmenšiť nos a odstrániť ochlpenie z tváre a hrude. Zhruba poldruha roka sa podrobuje hormonálnej terapii.

Dnes 65-ročný atlét, ktorý získal olympijské zlato vo vtedajšom svetovom rekorde 8616 bodov, v sebe cítil ženské prvky od detstva. Rád sa napríklad obliekal do matkiných a sestriných šiat. „Nevedel som, prečo to robím. Proste mi to robilo dobre,“ uviedol.

Jenner bol trikrát ženatý. Naposledy s Kris Kardashianovou, čím sa stal otčimom jej dcér v čele s najznámejšou Kim Kardashianovou. V rozhovore zdôraznil, že ho nikdy nepriťahovali muži a že jeho rodová identita nemá nič spoločné so sexualitou.

„Nie som gay. Ako som si vedomý, tak som heterosexuál. Celý život som bol so ženami a vychovával deti,“ uviedol Jenner. V rozhovore uviedol, že je mu ľúto, ak niekomu svoju neistotou ohľadom pohlavia ublížil. „Ospravedlnil som sa všetkým. Ospravedlňoval som sa celý život,“ dodal olympijský víťaz, ktorý sa v rámci rodinnej reality-šou Keeping up with Kardashians sporadicky objavoval na obrazovke. Teraz vraj plánuje do televízie nechať zmapovať práve svoju premenu.

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #žena #priznanie #pocit #hormóny #premena #Bruce Jenner

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...