Takto sa hviezda Avataru mučí vo fitku. (Po)tehotenské kilá musia preč!

Hovorí sa, že ak v Hollywoode nie ste štíhly, akoby ste nič neznamenali. Ktovie, či to je pravda, ale herečka Zoe Saldana momentálne žije podľa hesla - kilá musia dolu.

28.04.2015 00:36
debata

Hviezda filmu Avatar, ktorá pred pár mesiacmi priviedla na svet dvojčatá, sa priznala priamo na svojej oficiálnej facebookovej stránke, že robí všetko preto, aby sa dostala späť do formy pred tehotenstvom. „Pôrod dvojičiek bol ten najúžasnejší zážitok v mojom živote, ale je to zároveň veľká výzva, čo sa týka môjho tela,“ napísala Saldana. „Myslím si, že matky po celom svete sa dokážu identifikovať s tým, čo hovorím. Telo sa vám kompletne zmení – zvonku aj zvnútra. Narastiete v partiách, o ktorých ste si nikdy nemysleli, že sa môžu zväčšiť. A ste na neuverenie unavená,“ opísala svoje skúsenosti herečka.

Pred dvoma mesiacmi začala s tvrdým tréningovým plánom pod vedením celebritného trénera Steva Moeyera a na Facebooku zdôraznila, že to je pomalý a pomerne bolestivý proces. „Na začiatku som vážila 72 kíl, počas tehotenstva som sa vyšplhala až na 83. Nemala som žiadnu ohybnosť a cvičenie bolo bolestivé. Začali sme len s chôdzou, mám pocit, že mesiac som len chodila. Akokoľvek, zmenila som svoj jedálniček znovu k lepšiemu a pokračujem ďalej,“ prezradila 36-ročná Saldana, ktorá má v pláne mapovať celý proces a deliť sa o skúsenosti práve na sociálnej sieti.

„Viem, že je dôležité, aby som sa ako žena a teraz už aj ako matka nevzdávala. Motivuje ma snaha získať moju energiu späť, kým chlapci začnú chodiť a tiež predtým než začnem znovu pracovať,“ dodala.

Herečka Zoe Saldana tesne pred pôrodom. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Zoe Saldana Herečka Zoe Saldana tesne pred pôrodom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #tréning #Zoe Saldana #kilogram

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...