Carey Mulligan sa stažuje: Spieva už v treťom filme, ale neznáša to!

Britská herečka Carey Mulligan bola nešťastná z toho, že musela spievať v dráme Ďaleko od hlučného davu, ktorú uvedú do slovenských kín 9. júla.

29.04.2015 00:00
debata
Herečka Carey Mulligan a jej kolega Matthias... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Carey Mulligan a jej kolega Matthias Schoenaerts Herečka Carey Mulligan a jej kolega Matthias Schoenaerts na premiére filmu Far from the madding crowd.

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Londýna to uviedla pre portál DigitalSpy. „Zo spievania som vždy nervózna. V tom filme mám scénu, v ktorej spievam, bojovala som za to, aby ju vystrihli. Zamietli mi to!,“ posťažovala sa britská hviezda.

„Nie je to pre mňa, vždy je to o nervy, no pracovala som s Michaelom Sheenom a on má taký nádherný hlas. Je Walesan a to to vysvetľuje. Celkovo si však myslím, že tá scéna je úžasná,“ prezradila 28-ročná herečka. Vo filme však nespievala prvýkrát, skúsila si to už vo filmoch Hanba a Inside Llewyn Davis.

Herečka Carey Mulligan a jej kolega Matthias... Foto: SITA/AP, Alex Bailey
Carey Mulligan a jej kolega Matthias Schoenaerts Herečka Carey Mulligan a jej kolega Matthias Schoenaerts v scéne z filmu Ďaleko od hlučného davu.

V spomínanej snímke si zahrala Bathsheby Everdene, o ktorú sa uchádzajú traja nápadníci – Gabriel Oak (Matthias Schoenaerts), William Boldwood (Michael Sheen) a Frank Troy (Tom Sturridge).

debata chyba
Viac na túto tému: #spev #Carey Mulligan #dráma

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...