Už štyri roky s nikým nechodím, prekvapuje Farrell. Venuje sa synom

Je považovaný za jedného z najsexi mužov planéty, ale partnerku po jeho boku nevidieť. Herec Colin Farrell dokonca prezradil, ako dlho nerandil.

29.04.2015 00:00
Herec Colin Farrell. Foto: ,
Herec Colin Farrell.
debata

„S nikým som nechodil, bože koľko, zhruba štyri roky. Skrátka sa to nedeje. Popri mojej práci, deťoch, mojom živote,“ uviedol írsky rodák v rozhovore pre Sunday Times. „Viem, že to nie je niečo, čo by ľudia chceli počuť, ale taká je úprimná pravda,“ dodal.

Herec vychováva dvoch synov – jedenásťročného Jamesa a päťročného Henryho a ako uviedol, práve vďaka nim už jeho život nie je taký, ako kedysi. „Celé to odrazu už nie je iba o vás, čo ja konieckoncov úľava. Týka sa to akéhosi väčšieho sveta. Chcem mojim deťom pomôcť nájsť si v ňom miesto,“ pokračoval Farrell, ktorý sa už čoskoro objaví na televíznych obrazovkách v úlohe detektíva v očakávanej druhej sérii projektu True Detective.

Práve počas jeho príprav sa mal podľa bulvárnych médií zblížiť s kolegyňou Rachel McAdamsovou, ale tú videli pred časom v spoločnosti herca Jakea Gyllenhaala.

Farrell v minulosti randil s mnohými hviezdami. Staršieho syna má s modelkou Kim Bordenave a mladšieho Henryho s poľskou herečkou Alicjou Bachledou. Deti vraj trávia viac času práve s ním ako so svojimi matkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rodina #rande #Colin Farrell #synovia

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...