Speváka Justina Biebera v Ríme vypočúvala polícia

Kanadského speváka Justina Biebera vypočúvali v stredu talianski policajti. Stalo sa tak v jeho hotelovej izbe v Ríme, kam 21-ročný interpret priletel, aby nakrútil cameo do pripravovaného pokračovania snímky Zoolander (2001).

30.04.2015 10:05
Spevák Justin Bieber. Foto: ,
Spevák Justin Bieber.
debata

Miestne denníky La Repubblica a Corriere della Sera informovali, že vypočúvanie sa týkalo zatykača, ktorý tento mesiac na Biebera vydal argentínsky sudca Alberto Julio Banos v kauze údajného napadnutia fotografa z roku 2013.

Spevák však tieto špekulácie poprel na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. „Fámy, fámy, fámy. Všetko je v poriadku. To patrí k tejto práci. Užívam si Taliansko a vážim si tunajších ľudí. Ďakujem vám. Je tu skvelé jedlo,“ napísal Bieber.

Nemenovaný zdroj z okolia speváka uviedol, že Biebera síce vypočúvali, ale nešlo o nič vážne. Iné zdroje zas tvrdia, že policajti prišli do hotela iba preto, aby so spevákovými ochrankármi prediskutovali bezpečnostné opatrenia.

K spomínanému incidentu malo dôjsť v novembri 2013 v Buenos Aires. Fotograf Diego Pesoa tvrdí, že Bieber prikázal ochranke, aby ho napadla, keď sa snažil interpreta odfotiť, ako odchádza z nočného klubu INK. Spevák sa však nedostavil pred súd, aby sa k obvineniu vyjadril. Sudca preto začiatkom apríla nariadil jeho „okamžité zatknutie“ ako aj jeho bodyguardov Huga Alcidesa Hesnyho a Terrencea Rechea Smallsa. V prípade uznania viny mu hrozí trest odňatia slobody od jedného mesiaca do šiestich rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Justin Bieber #Rím #vypočúvanie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...