Sučka Barbry Streisand pohrýzla letušku, ranu jej museli zašiť

Sučka menom Sammie patriaca americkej speváčke a herečke Barbre Streisand pohrýzla v utorok na palube súkromného lietadla letušku, ktorá ju chcela pohladkať. Informoval o tom portál TMZ.

02.05.2015 09:00
Barbra Streisand Foto: ,
Speváčka a herečka Barbra Streisand.
debata

Dvanásťročné zviera plemena Coton de Tuleár sprevádzalo Streisand počas letu z New Yorku do Washingtonu D.C.. Stewardku uhryzlo do ruky, pričom rana si vyžiadala niekoľko stehov. Žena by však mala byť čoskoro v poriadku.

Streisandovú celá situácia veľmi mrzela a ihneď sa ospravedlnila letuške i majiteľovi lietadla, miliardárovi Ronovi Perelmanovi, ktorí jej údajne všetko prepáčili.

Barbra Streisand je rodáčkou z newyorského Brooklynu a hudobnú kariéru začínala v broadwayských muzikáloch. Okrem hudby sa venuje aj herectvu, pričom pôsobí tiež ako režisérka. Je držiteľkou Oscarov za hlavnú úlohu v muzikáli Funny Girl (1968) a pieseň Evergreen z filmu Zrodila sa hviezda (1976). Predstavila sa tiež vo filmoch ako Hello Dolly! (1969), …a čo ďalej, doktor? (1972), Takí sme boli (1973), Jeho foter, to je lotor! (2004) alebo Fotri sú lotri (2010).

Režírovala snímky ako Yentl (1983), Pán prílivu (1991) a Dve tváre lásky (1996), v ktorých si tiež zahrala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbra Streisand #letuška #sučka #uhryznutie

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...