Kendrick pobúrene o rovnosti v Hollywoode. Ženy sú závislé od mužov

Herečka Anna Kendrick bude čoskoro hviezdiť v pokračovaní úspešnej hudobnej komédie Pitch Perfect (Ladíme). O živote v Hollywoode však nemá vysokú mienku.

07.05.2015 00:00
debata
Herečka a speváčka Anna Kendrick. Foto: SITA/AP, Abraham Caro Marin
Herečka a speváčka Anna Kendrick. Herečka a speváčka Anna Kendrick.

V rozhovore pre magazín Glamour uviedla, že rovnosť pohlaví stále v prostredí filmového priemyslu nefunguje. „Všetky filmy tento rok nominované na Oscara mali hlavného hrdinu muža. Fakt každý jeden. Takže, ak sa teraz otvorí otázka rovnosti, budem len rada,“ vysvetlila herečka.

Prezradila tiež, že momentálne rokuje o účasti v novom filme, no musí vraj čakať, kým potvrdia všetci mužskí predstavitelia, ktorí boli oslovení. Až potom vraj bude sama vedieť, ako na tom je. „Časť zo mňa tomu rozumie. Ale druhá časť si hovorí: Dočerta, naozaj musíte obsadzovať ženské hrdinky na základe mužov? Jediné vysvetlenie, ktoré mi z toho vyplýva, je, že v biznise je sku..ene veľa talentovaných dievčat a z obchodného hľadiska je ľahšie nájsť ženy – herečky, aby pasovali k mužom,“ pokračovala Kendrick, ktorá tento rok oslávi 30. narodeniny. Vraj sa ich už nevie dočkať, hoci občas si pripadá ako „krpec“ v dospelom tele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Anna Kendrick #rovnosť #Ladíme 2

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...