Stav Bobbi Kristiny Brown sa nezlepšuje, tvrdí jej stará mama

Cissy Houston zverila osud svojej vnučky do Božích rúk.

11.05.2015 01:00
Bobbi Kristina Brown Foto: ,
Bobbi Kristina Brown na archívnej snímke z roku 2012 v spoločnosti svojho partnera Nicka Gordona. Ten mal byť jej manželom, ale právnik Brownovej otca tvrdí, že sa tak nikdy nestalo.
debata

Zdravotný stav dcéry zosnulej americkej speváčky a herečky Whitney Houston Bobbi Kristiny Brown, ktorá sa v apríli prebrala z niekoľkomesačnej kómy, sa nezlepšuje. Pre reláciu Entertainment Tonight to uviedla jej stará mama Cissy Houston. „Je na tom stále rovnako. Nijako sa to nezlepšuje. Zatiaľ žije, no akokoľvek sa Boh rozhodne, som pripravená akceptovať to. Nemôžem s tým nič urobiť. Je to v jeho rukách a ja to chápem,“ uviedla.

Dvadsaťdvaročnú Bobbi Kristinu našiel 31. januára v bezvedomí vo vani jej partner Nick Gordon spolu s kamarátom Maxom Lomasom. Muži jej poskytli kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolali záchranku. Tá ju previezla do nemocnice v meste Roswell v Georgii, kde ju uviedli do umelého spánku. Po niekoľkých dňoch ju potom premiestnili do Emory University Hospital v Atlante, kde podstúpila tracheotómiu. Bobbi Kristinu koncom februára prebrali z kómy, no po tom, ako mala záchvaty, ju opäť uviedli do umelého spánku. Od marca sa nachádza v nemenovanom stredisku v Georgii, kde sa koncom apríla prebrala z umelého spánku a lekári ju odpojili od prístrojov zabezpečujúcich jej vitálne funkcie.

Poručníkmi Bobbi Kristiny Brown sa stali jej otec Bobby Brown a jej teta Pat Houston. Rozhodol o tom sudca s tým, že dvojica bude mať na starosti rozhodnutia o zdravotnej starostlivosti. O právnické a majetkové záležitosti sa zas bude starať právnička Bedelia Hargrove. V piatok o tom informovali právni zástupcovia Bobbyho Browna a Pat Houston.

debata chyba
Viac na túto tému: #Whitney Houston #kóma #Bobbi Kristiny Brown

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...