Kravitzova krásna dcéra sa nahoty nebojí. Prsia vystavuje na počkanie

Po oboch rodičoch zdedila krásu aj talent. Herečka Zoe Kravitz, ktorá je dcérou slávneho rockera Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonetovej, má tiež v sebe poriadnu dávky odvahy.

13.05.2015 00:00
debata
Herečka Zoë Kravitz na prehliadke Dior Resort... Foto: SITA/AP, Lionel Cironneau
France Dior Resort Zoë Kravitz Herečka Zoë Kravitz na prehliadke Dior Resort 2016 ktorú v pondelok 11. mája predstavili v Cannes vo Francúzsku.

Potvrdila to nedávno aj počas fotenia pre magazín Flaunt, keď sa pred objektív postavila hore bez a predviedla sa v niekoľkých odvážnych pózach. „Nahota nikdy u nás veľa neznamenala. Považovali sme za prirodzené, ak je telo odhalené,“ skonštatovala mladá kráska, ktorá je v posledných mesiacoch extrémne vyťažená.

Modelky v kolekcii Dior Resort 2016, ktorú...
Dior - Resort 2016 - prehliadka - Cannes -...
+13Modelka v kreácii Dior Resort 2016, ktorú...

Diváci ju mohli vidieť vo filme Rezistencia a od štvrtka sa v kinách premieta Mad Max: Šialená jazda, kde tiež získala úlohu. „V podstate som sa nezastavila. Už čoskoro sa objaví vonku aj filmu Good Kill, v ktorom hrám s Ethanom Hawkeom,“ prezradila pre magazín Flaunt.

Miley Cyrus (vľavo) a Zoe Kravitz v šatách od... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Miley Cyrus (vľavo) a Zoe Kravitz Miley Cyrus (vľavo) a Zoe Kravitz v šatách od ich milovaného dizajnéra Alexandra Wanga.

Napriek početným projektom v kinách si však Zoe nájde čas aj na zábavu. Minulý týždeň to bola veľkolepá párty MET Gala v Metropolitnom múzeu, kam prišla v spoločnosti speváčky Miley Cyrusovej. Tento pondelok odštartovala na prehliadke Dior v južnom Francúzsku, po ktorej zamierila rovno na párty. A nasledujúce dni vraj zostáva v Cannes, ktoré sa od stredy zmení na festivalové centrum.

Herečka Charlize Theron (v kreácii Dior) a...
Nový a niekdajší Šialený Max zoči voči: Herci...
+9Režisér filmu George Miller (v strede) pózuje s...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #projekty #nahota #plán #Zoe Kravitz #Mad Max: Šialená jazda

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...