Demi Moore o krachu manželstva s Willisom: Rozvod dcéru zničil

Rumer Willis doplatila na rozvod svojich slávnych rodičov, trpela aj kvôli médiám.

13.05.2015 10:20
Demi Moore Foto: ,
Herečka Demi Moore.
debata

Rumer Willis vďaka sláve svojich rodičov vyrastala pod neustálym drobnohľadom médií, čo pre ňu nebolo vôbec ľahké. O svojich pocitoch už aktuálna hviezda americkej verzie šou „Dancing With The Stars” porozprávala aj v dokumente televízie ABC. Pocit menejcennosti ju vraj prenasledoval počas celého dospievania.

"Cítila som sa veľmi zle v mojom tele a ľudia boli ku mne skutočne zlí. Často mi hovorili, že vyzerám ako chlap, volali ma zemiaková hlava,“ povedala a pokračovala: „Pre mladú ženu, ktorá bola v štádiu objavovania samej seba, boli takéto slová zvlásť bolestivé.“

O neľahkom období v živote svojej dcéry teraz prehovorila aj jej slávna mama, Demi Moore počas spomínanej tanečnej šou. „Keď sme sa s jej otcom rozvádzali, malo to na ňu obrovský dopad. Zvládnuť záujem médií nie je ľahká vec a už vôbec nie pre malé dieťa. Je nepríjemné, ak sa na verejnosť dostávajú všetky detaily.“

Zvlášť nepríjemné titulky upozorňujúce na vzhľad dcéry Demi Moore a Brucea Willisa zanechali svoje následky. Demi Moore si je toho vedomá.

„Neexistovalo nič, čo by som mohla urobiť, aby som to zastavila. Jej sebadôvera bola úplne zničená. Mohla som ju len veĺmi ľúbiť, pokiaľ sa nenaučila mať rada samú seba,“ dodala Demi Moore počas šou Dancing With The Stars.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Bruce Willis #Demi Moore

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...