Aj takéto rozdielne dokážu byť sestry! Eva Longoria ukázala hneď dve

Seriálová hviezda Eva Longoria (40) sa pochválila svojou rodinou.

13.05.2015 12:00
debata

Eva Longoria (40) pochádza z početnej rodiny. A na Deň matiek sa ňou aj pochválila na svojom Instagrame. Holylwoodska hviezda zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje s mamou a dvoma sestrami.

Spolu so sestrami Emily Jeannette a Esmeraldou Josephinou pózuje vedľa ich mamy, Elly Evy (vľavo). Zaujímaosťou je, že stredné meno herečky sa, podobne ako u jej sestier, začína na J a znie Jacqueline.

Pod fotografiu herečka naísala: „Všetko najlepšie ku Dňu matiek mojím najlepším sestrám, ktoré vychovávajú tie najkrajšie deti na svete.“

Longoria vyrastala s rodinou na ranči v Texase a jej predkovia pochádzajú z Mexika. Vždy držali pohromade a boli si navzájom veľkou oporou, ako častokrát zdôrazňuje v rozhovoroch.

Longoria má ešte tretiu sestru, Elizabeth Judinu, ktorá sa narodila mentálne postihnutá. Longoria sa o nej s obdivom vyjadrila v jednom z rozhovorov: „Bolo požehnaním vidieť, ako prekonáva všetky prekážky – zaviaže si šnúrky, oblečie si košeľu a vyjde z dverí. Napriek všetkému pracovala a každý večer prišla sama autobusom domov a ešte pomohla s večerou. Človek si nevie predstaviť, s s čím všetkým sa v živote musela popasovať.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Eva Longoria #sestry

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...