Depp vraj utiekol z nakrúcania za manželkou. Producenti budú zúriť

Hollywoodsky herec Johnny Depp údajne utiekol z austrálskeho natáčania ďalšieho dielu obľúbenej filmovej série Piráti z Karibiku, aby sa vrátil do USA za manželkou Amber Heardovou. Informovala o tom dnes agentúra AFP.

21.05.2015 11:50
Japan Johnny Herec Johnny Depp a jeho snúbenica... Foto: ,
Herec Johnny Depp a jeho manželka Amber Heard.
debata

Depp, ktorý sa opäť vrátil k úlohe svojrázneho piráta Jacka Sparrowa, mal točiť na Zlatom pobreží v štáte Queensland, ale v stredu večer z natáčania odišiel. „Vracia sa do Štátov prvým súkromným charterovým letom, ktorý dokáže zohnať,“ uviedol zdroj z produkčného tímu, ktorý si neželal byť menovaný.

Podľa austrálskeho denníka Gold Coast Bulletin sa Depp a jeho manželka, s ktorou sa oženil pred tromi mesiacmi, neustále hádali. Americké internetové stránky venujúce sa celebritám už skôr napísali, že štáb Heardovú vyzval, aby opustila natáčanie, pretože ich hádky ho narušujú.

Predpokladá sa, že Heard odletela do Spojených štátov minulý týždeň s dvoma psami, ktorí museli Austráliu opustiť, pretože nepodstúpili povinnú karanténu. Inak austrálske úrady hrozili ich usmrtením. Pár priviezol dva teriérov menom Boo a Pistol do Austrálie na palube svojho súkromného lietadla.

Ak Depp z Austrálie skutočne odletí, bude to pre film štúdia Disney nazvaný Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Piráti z Karibiku: Mŕtvi muži nehovoria), znamenať ďalší zásadný problém. Film je už teraz pozadu s natáčaním potom, čo si Depp zranil ruku a v marci sa vrátil do USA, aby sa zotavil.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Johnny Depp #Amber Heard #Austrália #nakrúcanie #hádky #odlet

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....